Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Zakończenie klas zawodowych

W piątek 10 czerwca o godzinie 11.30 odbyła się uroczystość pożegnania Absolwentów Zasadniczej Szkoły Zawodowej nr 2. Czterdziestu czterech uczniów, z dwóch klas w zawodzie mechanik pojazdów samochodowych, z sukcesem zakończyło trzyletni okres nauki. Uczniów pożegnała p. dyrektor szkoły Anna Wilk, wręczając wspólnie z wychowawcami, nagrody wyróżniający się uczniom. Wszystkie nagrody ufundowało Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół Zespołu Szkół Samochodowych i Ponadgimnazjalnych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie. I tak:
Arkadiusz Joskowski za bardzo dobre wyniki w nauce (najwyższą średnią w pionie klas zawodowych oraz najwyższą średnią w ciągu trzech lat nauki) otrzymał komplet kluczy oraz możliwość odbycia za darmo kursu spawalniczego (metoda 135).
Łukasz Lehmann za dobre wyniki w nauce i zajęcie II miejsca w Międzywojewódzkim Turnieju Wiedzy Samochodowej otrzymał komplet kluczy i książkę.
Damian Czaja za reprezentowanie szkoły na różnego rodzaju uroczystościach otrzymał komplet kluczy.
Andrzej Czoska za dobre wyniki w nauce otrzymał komplet kluczy.

Wszystkim nagrodzonym gratulujemy a absolwentom życzymy wszystkiego dobrego na „nowej drodze życia” i zapraszamy do Technikum Uzupełniającego nr 3.

Absolwenci ZSZ nr 2 Absolwenci ZSZ nr 2 Absolwenci ZSZ nr 2 Absolwenci ZSZ nr 2 Absolwenci ZSZ nr 2 Absolwenci ZSZ nr 2 Absolwenci ZSZ nr 2 Absolwenci ZSZ nr 2
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.