Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Otrzęsiny klas pierwszych

Jak co roku we wrześniu, uczniowie pierwszych klas naszej szkoły przeszli „chrzest bojowy” zwany otrzęsinami. 30 września, wzorem lat ubiegłych, uczniowie zaprezentowali wcześniej przygotowane piosenki i występy taneczne oraz wzięli udział zabawie wokalno-tanecznej oraz w teście wiedzy o szkole i kalamburach. Przyjemną konkurencją okazało się także jedzenie ptysia na czas. W trakcie turnieju klas pierwszych uczniowie rywalizowali między sobą wraz ze swoimi wychowawcami a najzabawniejszą konkurencję było naszkicowanie karykatury wychowawcy klasy. Komisja wyróżniła karykaturę pani Ewy Sowińskiej, wychowawczyni klasy Ip LO.
     Jednak w drużynowej walce zwyciężyła klasa Ie LO z wychowawczynią Moniką Wirkus. –

Wcześniej,zgodnie z tradycją, uczniowie klas starszych wykonali makijaże „młodym kociakom". Tegoroczny turniej klas pierwszych przygotowali uczniowie klas 2h LO i 2 LP oraz Rada Młodzieży.
SERDECZNIE GRATULUJEMY

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.