Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Biegi przełajowe - Wojewódzka Licealiada

WYGRALIŚMY XII WOJEWÓDZKĄ LICEALIADĘ
W SZTAFETOWYCH BIEGACH PRZEŁAJOWYCH - GARCZYN 20.10.2011

Ostatni złoty medal w tej konkurencji zdobyliśmy w 1980r.

Dnia 20 października 2011r w Garczynie odbyła się XII Licealiada w Sztafetowych Biegach Przelajowych. Na starcie stanęli reprezentanci szkół ponadgimnazjalnych z szesnastu powiatów. Do czwartej zmiany walczyliśmy ramię w ramię z sztafetą z Bytowa, Chojnic, Lęborka i Owidza. Na piątej zmianie Sebastian Kowalski wypracował trzydziestometrową przewagę, którą powiększaliśmy z każdą kolejną zmianą, aby ukończyć rywalizację na pierwszym miejscu.
Reprezentacja naszej szkoły Czas
1. Nadolski Marcin 3:03,13
2. Wejer Patryk 3:09,31
3. Grzywacz Mariusz 3:00,42
4. Gruba Wojciech 3:02,93
5. Kowalski Sebastian 2:58,78
6. Gruba Damian 3:07,23
7. Grzenkowitz Konrad 2:55,62
8. Żurowski Maciej 2:58,59
9. Boyke Mateusz 3:02,10
10. Kass Karol 2:56,53

Rezerwowymi byli: Krzystofik Dariusz i Krefta Przemysław.
Gratulujemy tak dużego sukcesu.

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.