Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Biegi na orientację - Wojewódzka Licealiada

DWA SREBRNE MEDALE

Dnia 26 października w Zespole Szkół nr 2 w Wejherowie odbyła się Wojewódzka Licealiada w drużynowym Biegu na Orientacje. Wystartowały 203 osoby w sześciu kategoriach wiekowych. Dziewczęta szkół ponadgimnazjalnych rywalizowały na dystansie 2,1 km i miały do odnalezienia 10 punktów kontrolnych, natomiast chłopcy na dystansie 2,3 km i do odszukania 12 punktów kontrolnych.
    W obu kategoriach szkół ponadgimnazjalnych nasi uczniowie wywalczyli drugą lokatę. Indywidualnie najlepiej spisali się Mariusz Czoska (klasa 3b Liceum Ogólnokształcące) oraz Katarzyna Konkel (klasa 1b Liceum Ogólnokształcące)- oboje zajęli szóstą lokatę, natomiast Szymon Patok (klasa 3b Liceum Ogólnokształcące) ukończył rywalizację na ósmej pozycji. Trasa biegu przebiegała w pobliżu Kalwarii Wejherowskiej, Wzgórza Wolności, bazy CEDRON oraz kortów tenisowych. Teren charakteryzował się dużymi przewyższeniami, łatwą przebieżnością oraz dużą ilością dróg i ścieżek.
WYNIKI CHŁOPCÓW WYNIKI DZIEWCZĄT
1. ZSP 2 Wejherowo 1. ZSP 2 Wejherowo
2. ZSP 4 Wejherowo 2. ZSP 4 Wejherowo
3. ZSM Gdynia 3. ZSH Gdynia

Biegi na orientację - Wojewódzka Licealiada Srebrne drużyny: Od góry: Maciej Żurowski, Łukasz Mocek, Izabela Ladach, Agata Pieper, Damian Grubba, Mariusz Czoska, Mariusz Grzywacz,Patryk Wejer, Szymon Bychowski, Piotr Gołąbek, Justyna Klikosz, Katarzyna Dampc, Aneta Kass, Marta Sychowska, Krzysztof Derc, Jakub Rybicki, Marcelina Roksz, Karolina Pionk, Honorata Wrońska, Katarzyna Okroy, Katarzyna Konkel, Magdalena Meyer, Marlena Muszka, Szymon Patok
Gratulujemy.

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.