Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki, należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Piłka ręczna – III miejsce w powiecie

Dnia 15.11.2011 r. w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 w Rumi zakończyły się trzydniowe zmagania naszych reprezentantek nasze szkoły w piłkę ręczną. Dziewczyny obroniły trzecie miejsce zdobyte przed rokiem. Mimo wielkiego zaangażowania, woli walki i determinacji nie udało się pokonać koleżanek z ZSP nr 2 ani „Wikingów” z ZSP nr 1 z Rumi. Jednak umiejętności dziewczyn oraz ich postawa pozwalają wierzyć, że w przyszłym roku zdobędziemy medale w innym kolorze…
     Bramki zdobywały:
Dyplom   ♦ Agata Pieper 1e LO (40 bramek)
  ♦ Justyna Klinkosz 1b LO (25 bramek)
  ♦ Aneta Kass 3b LO (19 bramek)
  ♦ Karolina Gosz 3LP (19 bramek)
  ♦ Natalia Gogół 3b LO (10 bramek)
  ♦ Marta Sychowska 1b LO (5 bramek)
  ♦ Natalia Wejer 1m LO (1 bramka)
     Ponadto dzielnie w polu walczyły:
  ♦ Katarzyna Konkel 2b LO
  ♦ Anna Dziobak 2p LO
     a naszej bramki broniły:
  ♦ Adrianna Madej 1e LO
  ♦ Beata Marek 2b LO
     Klasyfikacja końcowa turnieju: 1. ZSP nr 2 Wejherowo „Elektryk”, 2. ZSP nr 1 Rumia „Wiking”, 3. Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 Wejherowo, 4. ZSP nr 3 Wejherowo, 5. ZSO I Wejherowo, 6. ZSO II Rumia.
                    GRATULUJEMY !!!

Bieg na orietnację - Darżlub 2011 Bieg na orietnację - Darżlub 2011 Bieg na orietnację - Darżlub 2011
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.