Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Futsal – II miejsce w powiecie

W dniach 17-18.11.2011 roku na hali sportowej Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 w Rumi, odbyły się Mistrzostwa Powiatu Wejherowskiego Szkół Ponadgimnazjalnych w Futsalu. Zawody te były eliminacją do Półfinałów Wojewódzkiej Licealiady, która odbędzie się w Pucku. W rywalizacji wzięło udział ponad 90 zawodników z całego Powiatu Wejherowskiego. Poziom rywalizacji był bardzo wysoki, a mecz finałowy dostarczył wiele emocji. Zwycięzcą turnieju została drużyna gospodarzy Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 w Rumi która pokonała reprezentację naszej szkoły 3-2. Na zakończenie zawodów zespoły zostały nagrodzone pucharami, medalami i dyplomami.
KOŃCOWA KLASYFIKACJA:
      I miejsce – Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 w Rumi
      II miejsce – Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 w Wejherowie
      III miejsce – Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Wejherowie
      IV miejsce – Niepubliczna Szkoła Rzemiosła w Wejherowie
      V miejsce – Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 w Wejherowie
      VI miejsce – Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Redzie
      VII miejsce – Salezjańskie Liceum Ogólnokształcące w Rumi
      VIII miejsce – Zespół Szkół Ogólnokształcących II Liceum Ogólnokształcące w Wejherowie
      IX miejsce – Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 w Wejherowie
      X miejsce - Zespół Szkół Ogólnokształcących II Liceum Ogólnokształcące w Rumi

GRATULUJEMY !!!

Futsal Futsal Futsal
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.