Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki, należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Kolędowanie

Dziś po raz ostatni w tym roku spotkaliśmy się w szkole. W świąteczny nastrój wprowadził nas występ przygotowany przez uczniów i nauczycieli. Tradycyjnie zachwycił chór prowadzony przez panią Barbarę Malawską. Przeszło pięćdziesięcioro uczniów przepięknie zaśpiewało znane bożonarodzeniowe piosenki i kolędy.
     Nowością był świąteczny pokaz fitness. Dziewczęta przygotowane przez panią Joannę Kwiatkowską oraz Marię Maj-Roksz zatańczyły układy choreograficzne w rytm „Last Christmas”, „Jingle bells” oraz „I’m dreaming of a White Christmas”. W tej ostatniej piosence o białych Świętach marzył… Piotr Treder z klasy 3a technikum, zaskakując talentem wokalnym, którego nie chciał dotąd ujawnić…
     Życzymy wszystkim, by wspaniały nastrój, w jaki wprowadził nas chór pani Malawskiej, towarzyszył Wam w domach. Mamy nadzieję, że świąteczny pokaz fitness zachęcił do tego, by po bożonarodzeniowym ucztowaniu, dla zdrowia udać się do fitness klubu oraz by na liście noworocznych postanowień znalazł się punkt: „podejmować aktywność ruchową”

Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie Kolędowanie
Pamiątkowe zdjęcie Joanna Kwiatkowskiej i Mari Maj-Roksz
ze swoimi podopiecznymi oraz z... Mikołajem
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.