Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki, należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Bieg karnawałowy

KARNAWAŁOWA LEŚNA DZIESIĄTKA.
BIEG Z OKAZJI 75-LECIA URODZIN MARATOŃCZYKA KAZIMIERZA MODZELEWSKIEGO

Dnia 8 stycznia 2012 roku w leśnictwie Kąpino koło Wejherowa odbył się I Bieg Karnawałowy na dystansie 10 km. Mimo niesprzyjających warunków pogodowych na starcie stanęło 120 osób w tym 6-osobowa reprezentacja Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 z Wejherowa: Maria Maj-Roksz, Katarzyna Konkel, Katarzyna Okroy, Piotr Gołąbek, Marek Bank oraz Karol Kass.
Bieg miał charakter towarzysko-karnawałowy, o czym świadczą przebrania, dobry humor uczestników po dobiegnięciu do mety oraz fakt, że każdy uczestnik który dobiegł do mety dostał pamiątkową statuetkę. Zamiast zwycięzców nagradzani byli najlepiej przebrani uczestniczy w kategorii młodzieżowej (do 40 lat) i weteranów (więcej niż 40).
      Oto foto relacja z tego biegu.

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.