Stowarzyszenie Wejhera działa już ponad 3 lata. Ten krótki, ale bardzo intensywny czas to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

Zapraszamy wszystkich chętnych do współpracy. Jednocześnie przypominamy, że wstąpienie w nasze szeregi jest proste. Wypełnienie deklaracji, wpłata składki członkowskiej (tylko 25 zł) oraz zadeklarowanie chęci działania.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu 25 zł należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

IX KONKURS PREZENTACJI MULTIMEDIALNYCH

23 marca 2012 r. w Starostwie Powiatowym odbyło się ogłoszenie wyników i wręczenie nagród w IX Konkursie Prezentacji Multimedialnych Powiatu Wejherowskiego. Temat brzmiał: "Twoja młodość. Korzystaj z niej jak najlepiej". Następnie odbyło się losowanie, w jakiej kolejności szkoły będą się przedstawiać.
      Naszą szkołę przedstawiał jako ostatni Michał Bernaśkiewicz - uczeń klasy IIILP. Po obejrzeniu wszystkich prezentacji udaliśmy się na poczęstunek. Po godzinne przerwie został ogłoszony werdykt. Pierwsze miejsce zajął Adrian Chudek z ZSP2 (w nagrodę jego film został zaprezentowany jeszcze raz), natomiast nasza szkoła zajęła drugie miejsce wspólnie z ZSP2.
      Jury było zaskoczone, że prezentacje te były smutne. Oczekiwali więcej radości. W podobnym tonie wypowiedział się wicestarosta. Jemu osobiście nagrodzony pierwszym miejscem film się nie podobał. Uznał, że powinien być on wesoły i ma pokazać jak mamy korzystać z młodości, a nie nasze obawy. Nastąpiło wręczenie nagród i dyplomów. Następnie każdy rozszedł się w swoją stronę.
GRATULACJE DLA MICHAŁA

IX KONKURS PREZENTACJI MULTIMEDIALNYCH IX KONKURS PREZENTACJI MULTIMEDIALNYCH IX KONKURS PREZENTACJI MULTIMEDIALNYCH IX KONKURS PREZENTACJI MULTIMEDIALNYCH IX KONKURS PREZENTACJI MULTIMEDIALNYCH
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.