Stowarzyszenie Wejhera działa już ponad 3 lata. Ten krótki, ale bardzo intensywny czas to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

Zapraszamy wszystkich chętnych do współpracy. Jednocześnie przypominamy, że wstąpienie w nasze szeregi jest proste. Wypełnienie deklaracji, wpłata składki członkowskiej (tylko 25 zł) oraz zadeklarowanie chęci działania.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu 25 zł należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Mistrzostwa Powiatu w Szachach

Dnia 28 marca 2012 r. w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 w Wejherowie odbyły się Mistrzostwa Powiatu Wejherowskiego w Szachach. Uczniowie walczyli w punktacji indywidualnej i drużynowej. Wystartowało 28 zawodników z pięciu szkół ponadgimnazjalnych. Rewelacyjnie spisał się Maciej Walkusz z klasy 2e, który wywalczył brązowy medal w klasyfikacji indywidualnej, ustępując tylko pola czynnie trenującym zawodnikom.
       W punktacji drużynowej też zajęliśmy trzecie miejsce, przegrywając tylko jednym punktem z Zespołem Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 w Wejherowie walkę o drugie miejsce.
       Skład naszej drużyny: Maciej Walkusz, Jakub Warmbier, Radosław Ruszkowski, Piotr Angel, Michał Struk, Michał Waldowski. Wyniki indywidualne:

1. Paweł Kapica 7 pkt ZSP nr 3 Wejherowo
2. Michał Karnkiewicz 6 pkt ZSP nr 1 Wejherowo
3. Maciej Walkusz 5 pkt ZSP nr 4 Wejherowo
8. Jakub Warmbier 4.5 pkt ZSP nr 4 Wejherowo
13. Radosław Ruszkowski 4 pkt ZSP nr 4 Wejherowo
18. Piotr Angel 3 pkt ZSP nr 4 Wejherowo
21. Michał Struk 3 pkt ZSP nr 4 Wejherowo
24. Michał Waldowski 2 pkt ZSP nr 4 Wejherowo

Wyniki drużynowe:

1. ZSP nr 3 w Wejherowie 20.5 pkt
2. ZSP nr 1 w Wejherowie 17.5 pkt
3. ZSP nr 4 w Wejherowie 16.5 pkt

GRATULUJEMY

[Rozmiar: 154336 bajtów] [Rozmiar: 154336 bajtów] [Rozmiar: 154336 bajtów] [Rozmiar: 154336 bajtów]
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.