Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Długodystansowy Bieg na Orientację

Mistrzostwa Województwa Pomorskiego
w Długodystansowym Biegu na Orientacje

Dnia 31 marca 2012 r. przy Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Wejherowie odbyły się Mistrzostwa Województwa Pomorskiego w Długodystansowym Biegu na Orientacje. Mimo niesprzyjającej pogody (zacinającego deszczu, wiejącego wiatru i gradu) na starcie pojawiło się około 120 zawodników. Organizator zapewnił trasy dla początkujących jak i zaawansowanych orientalistów, przygotowując 26 różnych tras dla 13 kategorii wiekowych.
       Uczniowie ZSP nr 4 w składzie Magdalena Meyer, Agnieszka Hebel, Kamila Dampz, Marlena Muszka, Michał Greszta (1b), Katarzyna Okroy (3e) i Piotr Gołąbek (3m) wystartowali w kategorii otwartej; dziewczyny na dystansie 3km, a chłopaki na dystansie 3,4km. Jak na początkujących zawodników spisali się znakomicie: Dziewczyny zajęły miejsca w pierwszej 6-tce w kolejności: 1 miejsce - Magdalena Meyer, 2 miejsce - Katarzyna Okroy, 3 miejsce - Agnieszka Hebel, 4 miejsce - Kamila Dampz, 6 miejsce - Marlena Muszka.
       Chłopaki ukończyli zawody na miejscach 5-tym Michał Greszta i 5-tym Piotr Gołąbek. Na dystansie 10km w seniorkach wystartowała pani Maria Maj-Roksz i po zaciętej walce ukończyła zawody na pierwszej pozycji

GRATULUJEMY

Mistrzostwa Województwa PomorskiegoMistrzostwa Województwa Pomorskiego Mistrzostwa Województwa Pomorskiego Mistrzostwa Województwa Pomorskiegoretów Mistrzostwa Województwa Pomorskiego Mistrzostwa Województwa Pomorskiego Mistrzostwa Województwa Pomorskiego Mistrzostwa Województwa Pomorskiego Mistrzostwa Województwa Pomorskiego Mistrzostwa Województwa Pomorskiego Mistrzostwa Województwa Pomorskiego PO ZAWODACH: od lewej: Maria Maj-Roksz, Piotr Gołąbek (3mLO), Agnieszka Hebel, Michał Greszta,
Marlena Muszka, Magda Meyer, Kamila Dampz (wszyscy z klasy 1 bLO)
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.