Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Turniej Nauczycieli w piłce siatkowej

Dnia 27.04.2012 r. "Samochodówka" wywalczyła III miejsce w turnieju nauczycieli szkół wejherowskich drużyn mieszanych w piłce siatkowej. Skład drużyny: Jacek Brzeziński, Joanna Kwiatkowska, Ewa Selke, Maciej Syska, Sławomir Szmuda oraz Beata Zaustowska. Turniej przebiegał w bardzo miłej atmosferze, a momentami emocje sięgały zenitu. Wszyscy walczyli do końca, godnie reprezentując ZSPg nr 4 w Wejherowie.

GRATULUJEMY, ALE MOGŁO BYĆ LEPIEJ

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.