Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

IV Biegi Piaśnickie

W słoneczną sobotę 28 kwietnia 2012 r. w Piaśnickich lasach odbyła się czwarta edycja biegów. W biegu szkół ponadgimnazjalnych na dystansie 1800m Marlena Muszka zajęła trzecie miejsce, a Kamila Dampz czwarte (obie z klasy 1b). W biegu chłopców na dystansie 2800m zwyciężył Karol Kass (2bT), trzecie miejsce zajął Marcin Nadolski (1bT), czwarte Piotr Gołąbek (3mLO), szóstą i siódmą pozycję zajęli kolejno Michał DołgowskiJakub Formella (oboje 2aT).
      W biegu głównym na dystansie 2800m pań mieliśmy dwie reprezentantki, Monika Rolbiecka zajęła 2 miejsce, a Joanna Kwiatkowska czwarte.
SERDECZNIE GRATULUJEMY

Stoją: Kamila Dampz, Marlena Muszka, Monika Rolbiecka, Michał Dołgowski, Joanna Kwiatkowska,
klęczą: Piotr Gołąbek, Karol Kass, Marcin Nadolski i Jakub Formella
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.