Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Egzamin maturalny

Dnia 4 maja 2012 r. rozpoczęły się w naszej szkole egzaminy maturalne. Pierwszy przedmiot to jak zawsze język polski na poziomie podstawowym. Wśród lektur, które były na egzaminie pojawiły się "Dziady" oraz "Lalka", a także "Ludzie Bezdomni". Co będzie dalej.... zobaczymy!

POŁAMANIA PIÓR

im. Jakuba Wejhera w Wejherowie, ul. Sobieskiego 344, tel. 58-672-24-15, e-mail: stowarzyszenie-wejhera@wp.pl, ROK 2012
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.