Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Mistrzostwa Powiatu w lekkoatletyce

Dnia 29 mają 2012r na stadionie MOSiR-u w Redzie odbyły się Mistrzostwa Powiatu Szkół Ponadgimnazjalnych w  Lekkoatletyce. Uczniowie rywalizowali w ośmiu konkurencjach. Nasi reprezentanci przywieźli aż 10 medali:
100m:   Justyna Klinkosz srebrny medal - 13s44
400m:   Aneta Kass - srebrny medal – 68s
             Przemysław Szynszecki – brązowy nedal – 55s
800m:   Katarzyna Konkel – złoty medal – 2min 27s
1500m:   Karol Kass - złoty medal – 4min28s
skok w dal:   Agata Pieper - brązowy medal – 4m71cm
                Sebastian Kowalski – złoty medal – 6m31cm
pchnięcie kulą:   Łukasz Leśnik – brązowy medal – 12m14cm
sztafeta 4x100m dziewcząt: Aneta Kass, Patrycja Kunath, Agata Pieper, Justyna Klinkosz – srebrny medal - 57s21”
sztafeta 4x100m chłopców: Maciej Bank, Przemysław Jurgielewicz, Mateusz Erdmański, Miłosz Malinowski – brązowy medal - 49s10”

Serdecznie gratulujemy

im. Jakuba Wejhera w Wejherowie, ul. Sobieskiego 344, tel. 58-672-24-15, e-mail: stowarzyszenie-wejhera@wp.pl, ROK 2012
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.