Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki, należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Srebrny medal w Mistrzostwa Województwa w lekkoatletyce

Dnia 12 czerwca 2012 r. w Chojnicach odbyły się Mistrzostwa Województwa Pomorskiego w Lekkoatletyce. Naszą szkołę reprezentowało sześciu uczniów: Katarzyna Konkel (800 m), Agata Pieper (skok w dal), Justyna Klinkosz (100 m), Aneta Kass, Przemysław Szynszecki (400 m) i Łukasz Leśnik (pchnięcie kulą). NA starcie pojawili się reprezentanci z 19 powiatów.
     Najlepiej spisała się Katarzyna Konkel, która powtórzyła sukces sprzed roku i w biegu na 800 m zajęła drugą lokatę z czasem 2min20s. Aneta Kass zajęła 5-te miejsce w biegu na 400 m z nowym rekordem życiowym 1min06s06. Przemysław Szynszecki również bijąc rekord życiowy na tym dystansie wywalczył szóstą lokatę - czas 53s.44.

GRATULUJEMY

Mistrzostwa Województwa w Lekkoatletyce Mistrzostwa Województwa w Lekkoatletyce Mistrzostwa Województwa w Lekkoatletyce

im. Jakuba Wejhera w Wejherowie, ul. Sobieskiego 344, tel. 58-672-24-15, e-mail: stowarzyszenie-wejhera@wp.pl, ROK 2012
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.