Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki, należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Zakończenie roku szkolnego klas zawodowych

W piątek 15 czerwca 2012r. o godzinie 10.45 odbyła się uroczystość pożegnania Absolwentów Zasadniczej Szkoły Zawodowej nr 2. Czterdziestu pięciu uczniów, z dwóch klas w zawodzie mechanik pojazdów samochodowych, z sukcesem zakończyło trzyletni okres nauki. Uczniów pożegnała p. dyrektor szkoły Anna Wilk, wręczając wspólnie z wychowawcami, nagrody wyróżniający się uczniom. Wszystkie nagrody ufundowało Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół Zespołu Szkół Samochodowych i Ponadgimnazjalnych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie. I tak:
    Karol Plotke za bardzo dobre wyniki w nauce (najwyższą średnią w ciągu trzech lat nauki) otrzymał książkę oraz możliwość odbycia za darmo kursu spawalniczego (metoda 135).
      Michał Marciński za dobre wyniki w nauce otrzymał książkę.
      Patryk Kobiela za reprezentowanie szkoły w rozgrywkach sportowych oraz za nieopuszczenie żadnych rozgrywek mimo problemów z dojazdami otrzymał komplet kluczy oraz szalik szkolny.
     Dyplomy za reprezentowanie szkoły w rozgrywkach sportowych otrzymali ponadto: Adrian KurrKamil Grzenkowicz

Jednocześnie w imieniu Stowarzyszenia, Dyrekcji i wszystkich nauczycieli życzymy: dalszych sukcesów w przyszłej pracy zawodowej oraz spełnienia marzeń oraz zapraszamy do Technikum Uzupełniającego nr 3.

Wszystkim nagrodzonym gratulujemy

im. Jakuba Wejhera w Wejherowie, ul. Sobieskiego 344, tel. 58-672-24-15, e-mail: stowarzyszenie-wejhera@wp.pl, ROK 2012
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.