Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Egzamin zawodowy

W poniedziałek 18 czerwca o godzinie 12.00 piećdziesięciu pięciu uczniów z klas technikalnych i 10 z klas zawodowych przystąpiło do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe. W poniedziałek odbywał się egzamin teoretyczny natomiast we wtorek i środę dla tytułu technika pojazdów samochodowych egzamin praktyczny dla klas technikalnych, a na początku lipca odbędą się egzaminy praktyczne dla klas zawodowych (dla tytułu mechanik pojazdów samochodowych).
Nie zapeszając życzymy ...

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.