Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Wyniki egzaminu zawodowego 2012

Od piątku 31 sierpnia 2012 r. absolwenci klas technikalnych i zawodowych mogą odbierać wyniki egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe. Po ciężkiej pracy samych uczniów a także nauczycieli przedmiotów zawodowych wyniki są dobre.
1. Do egzaminu na tytuł technika pojazdów samochodowych w technikum dziennym przystąpiło 50 absolwentów     - tytuł uzyskało 41 (co daje 82% zdawalność)
2. Do egzaminu na tytuł technika pojazdów samochodowych w technikum dla dorosłych przystąpiło 5 absolwentów     - tytuł uzyskało 5 (co daje 100% zdawalność)
3. Do egzaminu na tytuł mechanika pojazdów samochodowych przystąpiło 10 absolwentów
    - tytuł uzyskało 7 (co daje 70% zdawalność).
Pozostali absolwenci szkoły zawodowej zdają egzamin w CECHU, we wrześniu.
Gratulujemy pięknych wyników.

Tym którym się nie nie powiodło (a niektórym niewiele brakowało) życzymy powodzenia w dogrywce w czerwcu 2013 roku.

[Rozmiar: 333871 bajtów] [Rozmiar: 348873 bajtów]
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.