Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Rozpoczęcie roku szkolnego 2012/2013

W poniedziałek 3 września 2012 roku punktualnie o godzinie 9.00 na boisku szkolnym odbyło się uroczyste rozpoczęcie roku szkolnego. Po oficjalnej części uroczystości (odegraniu hymnu oraz wprowadzeniu sztandaru szkoły) dyrektor Anna Wilk serdecznie powitała uczniów naszej szkoły, szczególnie nowe osoby, które zapragnęły zdobywać wykształcenie w tej, a nie innej szkole. Jak co roku otworzyliśmy dziesięć nowych pierwszych klas, przy czym całkowitą nowością w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie jest nowy profil w Technikum mianowicie FOTOTECHNIK. Po życzeniach owocnej pracy oraz zdobywania jak najlepszych ocen uczniowie udali się do klas na spotkania z wychowawcami.
Koniec laby! Rok szkolny czas zacząć!
Wszystkim życzymy samych dobrych ocen

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.