Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Dzień Języków Obcych

26 września 2012r. uczniowie Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 w Wejherowie wzięli udział w obchodach Dnia Języków Obcych. Sale lekcyjne zamieniły się w kraje, gdzie czekały na uczniów rozmaite przygody i zadania. Młodzież odwiedziła Niemcy, Irlandię, Kanadę, Włochy, Hiszpanię, Wielką Brytanię, Rosję, Australię, Danię oraz Stany Zjednoczone. W poszczególnych państwach zwiedzający mieli okazję spróbować przysmaków z danego kraju oraz sprawdzić swoje wiadomości geograficzne i językowe. Nie zabrakło także konkurencji sportowych oraz wokalnych.
W rywalizacji międzyklasowej zwyciężyła klasa IE LO, drugie miejsce zajęły klasy IHLO oraz IMLO, natomiast trzecie IBLO. W konkurencji na najbardziej atrakcyjne miejsce turystyczne zwyciężyli kolejno: Stany Zjednoczone, Włochy oraz Kanada. Serdecznie gratulujemy. Dziękujemy Radzie Młodzieży oraz Nauczycielom, którzy wzięli udział w przygotowaniach.
Następna podróż już w przyszłym roku

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.