Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Biegi na orientację

W dniach 29-30.09.2012 w Rumi odbyły się zawody w biegu na orientację organizowane przez UKS „Siódemka".
Tutaj zawalczyła także skromna, ale reprezentacja Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie, w składzie Marlena Muszka i Kamila Dampz z klasy 2b LO. Na starcie pojawiła się pani Maria Maj-Roksz, która jak zwykle dopingowała dziewczyny oraz sama brała udział w imprezie. Gratulujemy całej trójce za wyniki i pokazanie nam jak można aktywnie spędzać czas. Wyniki dziewczyn: Marlena Muszka 19 min. 36 sek.; Kamila Dampz 22 min. 26 sek.

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.