Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

I miejsce w klasyfikacji zespołowej w województwie...

Dnia 24 października 2012 r. w ZSP nr 2 w Wejherowie („elektryk”) odbyły się Wojewódzkie Mistrzostwa Szkół w Biegu Na Orientację. W zawodach uczestniczyło ponad 250 osób z 11 powiatów województwa pomorskiego. Naszą szkołę reprezentowało 24 uczniów. Trasa była bardzo wymagająca ze względu na sporą liczbę punktów kontrolnych, rozmieszczonych w trudnych do zlokalizowania miejscach. Dystans, który musiały pokonać dziewczęta wynosił 2.270 km, a dla chłopców 2.640 km.
W klasyfikacji indywidualnej wśród panów najbardziej wykazał się Łukasz Wiśniewski z klasy 1b zdobywając 2 miejsce, a wśród pań Katarzyna Konkel z 3b zajmując 6 lokatę. Dzięki dobremu występowi reszty reprezentacji, „samochodówka” zdobyła 1 miejsce w klasyfikacji zespołowej szkół ponadgimnazjalnych!
Poniżej przedstawiam szczegółowe wyniki uczniów ZSPg nr 4 w Wejherowie:

DZIEWCZĘTA

Jakub Malinowski 1b 59 92’21’’
Robert Dybowski 1b 60 95’24’’

GRATULUJEMY WSZYSTKIM ZAWODNIKOM.

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.