Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Nasi stypendyści!!!

5 listopada 2012 r. w siedzibie Starostwa Powiatu Wejherowskiego odbyło się uroczyste wręczenie stypendiów Starosty. Przeszło osiemdziesięcioro uczniów szkół ponadgimnazjalnych ubiegało się o owe wyróżnienie, wśród nich uczniowie naszej szkoły.
Komisja stypendialna doceniła Agnieszkę Bobrucką (2a T), która obowiązki ucznia umiejętnie godzi z występami z zespołem muzycznym, osiągając nie lada sukcesy także na szczeblu międzynarodowym. Natomiast za wybitne osiągnięcia sportowe oraz promocję Powiatu Wejherowskiego wyróżnieni zostali: Justyna Klinkosz (2b LO), Marta Sychowska (2b LO), Michał Greszta (2b LO), Jakub Warmbier (2b LO), Katarzyna Konkel (3b LO) oraz Jakub Hubeny (3b LO).
Tradycyjnie, po przyznaniu indywidualnych nagród, nastąpiło podsumowanie osiągnięć sportowych za rok szkolny 2011/2012. Udało się nam powtórzyć ubiegłoroczny sukces i obronić trzecie miejsce w klasyfikacji sportowej szkół ponadgimnazjalnych tuż za ZSP nr 1 Rumi oraz ZSP nr 2 z Wejherowa. Puchar odebrała Pani Dyrektor Anna Wilk, przedstawicielka nauczycieli wychowania fizycznego: Joanna Kwiatkowska oraz wyróżniona już tego dnia Katarzyna Konkel.
Stypendystom serdecznie gratulujemy. Im życzymy dalszych sukcesów, a sobie… by grono wyróżnianych przez Starostę powiększało się z roku na rok. Mocno trzymamy kciuki za naszych sportowców. Rywalizację na szczeblu powiatowym zaczęliśmy całkiem pomyślnie, więc może uda się „wskoczyć” na wyższe miejsce na podium w klasyfikacji szkół ponadgimnazjalnych.

Gratulujemy stypendystom i liczymy na poprawę miejsca
w klasyfikacji sportowej szkół
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.