Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Siatkarki ZSP nr 4 Wejherowo w turnieju „Niepodległości” w Rumi

Dnia 11 listopada 2012 r. drużyna „samochodówki” uczestniczyła w rozgrywkach piłki siatkowej na hali widowiskowo sportowej - MOSiR w Rumi. Nasze reprezentantki zmagały się z najlepszymi drużynami z trójmiasta i z okolicznych miejscowości. Między innymi z: EDF Wybrzeże APS Rumia (juniorki), TPS Rumia (seniorki), Gedania Gdańsk (juniorki), Olimpijczyk Gdańsk (seniorki), AWFiS Gdańsk (seniorki), KS Przodkowo (juniorki).
Turniej rozpoczął się meczem ligowym między APS Rumia, a Gedanią Gdańsk juniorek. Następne mecze także rozgrywane były na wysokim poziomie. Ostatecznie nasze siatkarki po wytrwałej walce zajęły 8 miejsce. Szkołę reprezentowała drużyna w składzie:
♦  Karolina Kraszkiewicz (kapitan) z klasy 3eLO
♦  Aleksandra Żmiejko z klasy 3eLO
♦  Paulina Miszkiel z klasy 2bLO
♦  Daria Post z klasy 2bLO
♦  Marta Sychowska z klasy 2bLO
♦  Paulina Falkowska z klasy 1pLO
♦  Martyna Młyńska z klasy 1mLO
♦  Karolina Trepczyk z klasy 1hLO
♦  Paulina Rohraff z klasy 1bLO.
Dla naszych siatkarek była to okazja to uczczenia dnia Niepodległości w miłej, sportowej atmosferze. Nieocenione pozostanie serce i wysiłek włożony w grę oraz doświadczenie zdobyte w trakcie turnieju.

Gratulujemy wszystkim uczestnikom

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.