Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Kiermasz Mikołajkowy

W czwartek 6 grudnia w naszej szkole odbył się Kiermasz Mikołajkowy. Jak co roku uczniowie przygotowali smaczne poczęstunki, które cieszyły się ogromnym powodzeniem. Ciasta, ciasteczka, babeczki wyglądały niezwykle apetycznie, tak też smakowały. Mogliśmy połączyć przyjemne z pożytecznym, ponieważ pieniądze, które udało nam się uzyskać ze sprzedaży smakołyków będą z pewnością dobrze wykorzystane. Za kawałek ciasta musieliśmy zapłacić jedynie 2 złote. Warto także dodać, że uczniowie, których koncert wszyscy mogliśmy podziwiać w minioną środę, wystąpili dla młodzieży z Ośrodka Szkolno-Wychowawczego im. Janusza Korczaka w Wejherowie. Na twarzach wychowanków zawitał szczery uśmiech. Pragniemy z całego serca podziękować wszystkim, którzy mogli wspomóc naszą szlachetną akcję. Czas przedświąteczny powinien pojednywać ludzi oraz sprawiać, że nie są oni obojętni na potrzeby innych.

Dziękujemy