Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Koncert w OSW w Wejherowie

W czwartek 6 grudnia 2012 r. uczniowie naszej szkoły udali się do Ośrodka Szkolno-Wychowawczego im. Janusza Korczaka w Wejherowie, aby zaśpiewać i umilić czas jego Wychowankom. W skład szkolnego zespołu wchodzili: Tomek Kotkowski, Janek Szulc, Iza Boszke, Marek Hennig, Aga Soczyk, Kuba Sychowski, Wojtek Sychowski oraz Paweł Semrau. Występ bardzo spodobał się widowni. Wszyscy byli pod ogromnym wrażeniem, a na twarzach uczniów malował się ogromny uśmiech.
Młodzież z Ośrodka Szkolno-Wychowawczego aktywnie uczestniczyła w koncercie grając i śpiewając razem z zespołem. Wspólny występ zacieśnił więzi między naszymi szkołami i dał początek prawdziwej przyjaźni.
Pragniemy z całego serca podziękować wszystkim, którzy mogli wziąć udział w koncercie. Czas przedświąteczny powinien pojednywać ludzi oraz sprawiać, że nie są oni obojętni na potrzeby innych.Mamy nadzieję, że nam się to udało.

Dziękujemy

Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert Koncert