Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

XXXIX Olimpiada Historyczna

Dnia 10 stycznia 2013 r. Mateusz Czereda - uczeń klasy II euro naszej szkoły, brał udział w etapie ustnym Wojewódzkiej Olimpiady Historycznej. Sukces Mateusza cieszy tym bardziej, że do etapu wojewódzkiego olimpiady dostało się aż trzech uczniów z liceum. Z klasy II p w etapie pisemnym uczestniczyli - Anna Dąbrowska i Jakub Bieszk. Tegoroczny sukces i dobre noty Mateusza z etapu ustnego napawają optymizmem i oczywiście czekamy na lepszy wynik i awans do etapu ogólnopolskiego w przyszłym roku.

dyplom