Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

„Z biegiem natury” ciąg dalszy…

Katarzyna Konkel (3b LO) oraz Łukasz Wiśniewski (1b LO) kolejne sobotnie przedpołudnie spędzili na sportowo „Z biegiem natury”. Trzeci raz do pokonania 5km, trzeci raz ta sama trasa, te same górki, ale znów natura sprawiła, że biegło się inaczej. Po śniegu praktycznie nie było śladu. Gdzieniegdzie ziemia oblodzona, na dużej części trasy błoto a z nieba… deszcz.
Analizując wyniki naszych reprezentantów stwierdzić jednak możemy, że biegło się łatwiej niż po śniegu. Zarówno Kasia, jak i Łukasz uzyskali jeszcze lepsze wyniki niż ostatnio.
Gratulujemy

Miejsce Zawodnik Miejsce w kategorii Czas