Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki, należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Siatkarki w finałach!

Gratulujemy reprezentantkom Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie awansu do finałów powiatu w piłce siatkowej. Wczoraj walczyły w grupie z Zespołem Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 z Wejherowa i Zespołem Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 z Redy. Oba mecze wygrały 2:0 w setach. Jednak nie obyło się bez emocji i słabszych chwil. Pierwszy set przysporzył nie lada trudności, a Gospodynie (ZSP nr 3) o mało co nie przytarły naszym nosa. Sytuacja zrobiła się bardzo nerwowa, mimo to dziewczyny sprostały zadaniu za co należą im się brawa. Potem było już tylko lepiej i lepiej.
Czy będzie najlepiej? To okaże się już w przyszły tydzień 14-15.03.2013r.(czwartek – piątek)- początek godz. 9.00.
Trzymajcie kciuki!!!

Poniżej zdjęcia autorstwa Agnieszki Soczyk – uczennicy 1fT.

Siatkówka dziewczyn
Siatkówka dziewczyn Siatkówka dziewczyn Siatkówka dziewczyn Siatkówka dziewczyn Siatkówka dziewczyn Siatkówka dziewczyn Siatkówka dziewczyn Siatkówka dziewczyn
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.