Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki, należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Wręczenie certyfikatów

Dnia 8 marca 2013 roku odbyło się uroczyste rozdanie certyfikatów uczniom klasy IIe, którzy 5 lutego br. zdawali egzamin Goethe Zertyfikat Deutsch B1. Ta mała uroczystość szkolna była ukoronowaniem półtorarocznej, ciężkiej pracy zarówno uczniów, jak i nauczycielek przygotowujących ich do egzaminu - Joanny Piotrowicz i Moniki Rolbieckiej.
Obustronne zaangażowanie sprawiło, że nie tylko wszyscy uczniowie zdali ten niełatwy sprawdzian kompetencji językowych, lecz także dwanaścioro z nich zdobyło ocenę bardzo dobrą (sehr gut): Karolina Bisewska, Klaudia Bujak, Łukasz Chamera, Mateusz Czereda, Aleksandra Dosz, Karolina Fularczyk, Karolina Funk, Adrianna Madej, Dominika Piątkowska, Martyna Stanulewicz, Daria Styn i Marcel Walkusz.
Akademia wręczenia certyfikatów została, zgodnie z tradycją, przygotowana przez uczniów klasy Ie. Uroczystość rozpoczęła się od przemówienia Pani Dyrektor Anny Wilk i przedstawicielki klasy Ie. Honorowym gościem uroczystości był Pan Starosta Jan Domański, który pogratulował wszystkim uczniom osiągniętego sukcesu. Krótki program artystyczny przygotowali uczniowie klas Ie, Im, Ip, Ift i IIIh. Na zakończenie uczniom klasy IIe zostały wręczone upominki przygotowane przez ich młodsze koleżanki i kolegów.
Gratulujemy

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.