Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

VII Olimpiada Naukowa

KATARZYNA KUSTRA z klasy III profil biologiczno-sportowy z naszej szkoły zajęła pierwsze miejsce w VII Olimpiadzie Naukowej organizowanej przez Kaszubsko-Pomorską Szkołę Wyższą w Wejherowie 9 marca 2013r. z zakresu biologii.
Do etapu finałowego zakwalifikowało się 10 uczniów naszej szkoły z klasy III biologiczno-sportowej: Kasia Kustra, Maciek Słonina, Michał Waldowski, Kasia Zaborowska, Kuba Hubeny, Kasia Konkel, Maria Matczuk, Agnieszka Kwaśniewska, Karina Zawadzka, Przemek Papke.
Wszyscy potraktowali udział w konkursie jako powtórkę do matury i przygodę z biologią, z którą wiążą swoją przyszłość. Należy dodać, że to niepierwszy sukces naszej uczennicy w tym konkursie w poprzednich edycjach w dziedzinie biologii kilkukrotnie zajmowaliśmy czołowe miejsca, a laureaci i finaliści bardzo dobrze wypadali na maturze z biologii.
Gratulujmy

Olinpiada z biologii