Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

VIII Ogólnopolski konkurs "Barwy morza"

15 marca 2013 r. w Gdańsku odbyło się uroczyste wręczenie nagród w VIII Ogólnopolskim Konkursie "Barwy Morza". Konkurs organizowany był przez SOiO "Conradinum", jako impreza towarzysząca w ramach obchodów Europejskiego Tygodnia Stoczniowego.Uczniowie mogli zgłaszać prace w czterech kategoriach: fotograficznej, plastycznej, literackiej oraz modelarskiej (w jednej lub kilku).
Miło nam poinformować, że drugie miejsce w tym konkursie (w części fotograficznej) zdobyła Maria Detlaf - uczennica klasy pierwszej technikum, w zawodzie fotechnik.

Gratulujemy

VIII Ogólnopolski konkurs - Barwy morza - nagrodzona praca