Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Konkurs "Powiat wejherowski okiem plastyka i fotografa"

W siedzibie Powiatowego Zespołu Placówek Oświatowo-Wychowawczych w Wejherowie rozstrzygnięto konkurs „Powiat wejherowski okiem plastyka i fotografa”. Do konkursu zgłoszono 121 zdjęć oraz 81 prac plastycznych. Uroczyste podsumowanie odbyło się 15 kwietnia br. Miło nam poinformować, że trzecie miejsce w kategorii fotografia w pionie klas ponadgimnazjalnych zajęła Alicja Szulecka z klasy pierwszej fototechnika.

Gratulujemy i liczymy na więcej

Rodnô Mòwa