Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Mistrzostwa Powiatu Wejherowskiego w Unihokeju

W dniu 10 czerwca 2013 roku w hali sportowej ZSP nr 2 walczyła nasza reprezentacja dziewcząt w Mistrzostwach Powiatu Wejherowskiego Szkół Ponadgimnazjalnych w Unihokeju. Niestety, mimo szczerych chęci, wynik nas nie usatysfakcjonował. Zajęłyśmy dopiero czwarte miejsce. Teraz trzeba "przełknąć gorzką porażkę" i pracować jeszcze ciężej na wynik w przyszłym roku. Jedynym pocieszeniem dla nas może być tylko to, że sama gra w unihokeja była i jest dla nas przyjemnością.
Klasyfikacja końcowa rozgrywek:
I miejsce – Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Wejherowie