Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Egzamin zawodowy

W poniedziałek 17 czerwca 2013 r. o godzinie 12.00 piećdziesięciu trzech absolwentów (w zawodzie technik pojazdów samochodowych), czternastu (w zawodzie technik mechanik) oraz czternastu (w zawodzie mechanik pojazdów samochodowych) przystąpiło do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe. W poniedziałek odbywał się egzamin teoretyczny natomiast we wtorek egzamin praktyczny dla mechanika a w środę i czwartek dla technika pojazdów samochodowych. Uczniowie z klas zawodowych egzaminy praktyczne będą odbywać od początku lipca w Gdańsku.

No to życzymy ...