Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Konkurs fotograficzny - I miejsce i wyróżnienie

Miło nam poinformować, że w V edycji konkursu fotograficznego dla młodzieży pn.: "Piękno obszarów chronionych w moim regionie", organizowanych przez Komunalny Związek Gmin "Dolina Redy i Chylonki" z siedzibą w Gdyni pierwsze miejsce zajęła nasza tegoroczna absolwentka z klasy biologiczno-sportowej Monika Dzionk. Wyróżnienie w tym konkursie otrzymała Alicja Szulecka - uczennica klasy I w zawodzie fototechnika.
Gratulujemy

Praca Moniki Dzionk