Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Mistrzostwa Powiatu Wejherowskiego w Unihokeju Chłopców

W dniu 21.06.2013 r. odbyły się w Rumi Mistrzostwa Powiatu Wejherowskiego Szkół Ponadgimnazjalnych w Unihokeju Chłopców. W zawodach udział wzięło 5 zespołów - cztery z Wejherowa: ZSP nr 2, ZSP nr 4, ZSP nr 1 i ZSO nr 2 LO i jeden z Rumi: ZSP nr 1. Mecze zostały rozegrane systemem "każdy z każdym".
Bezkonkurencyjny okazał się zespół ZSP nr 2 z Wejherowa wygrywając wszystkie mecze. Na drugim miejscu uplasował się zespół ZSO nr 2 z Wejherowa, a trzecie zajął ZSP nr 1 Wejherowo.
Po bardzo zaciętej walce o podium nasi chłopcy zajęli najbardziej niewdzięczne miejsce czwarte. Naszą szkołę reprezentowali: Karol Kass, Maciej Rogowski, Maciej Nowicki, Michał Greszta, Łukasz Leśnik, Łukasz Stromski, Arkadiusz Blizna, Dawid Ropela, Marcin Reszka.
Ostatnie miejsce zajęli gospodarze - zespół ZSP nr 1 z Rumi. Ze swojej strony bardzo chciałbym podziękować chłopakom za zaangażowanie i walkę do ostatniej kropli potu.

Za rok będzie lepiej...

Mistrzostwa Powiatu Wejherowskiego w Unihokeju Chłopców Mistrzostwa Powiatu Wejherowskiego w Unihokeju Chłopców