Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Wyniki egzaminu maturalnego 2013

Trzeci raz z rzędu publikujemy wyniki egzaminu maturalnego, jaki odbył się w naszej szkole (wyniki zeszłoroczne szukaj w zakładce informacje). Tym razem końcówka etapu "MATURA 2013" w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie przedstawia się następująco:
1. V Liceum Ogólnokształcące: 		Zdawalność - 97% (w kraju 90%)
2. Technikum nr 3: 			Zdawalność - 100%!!! (w kraju 71%)
3. III Liceum Profilowane: 		Zdawalność - 67% (w kraju 60%)
4. Technikum Uzupeł. nr 3 dla Dorosł.:	Zdawalność - 17% (w kraju 23%)
Wyniki w konkretnych klasach i staninach opublikujemy, jak zwykle, we wrześniu
Gratulujemy wyników i życzymy powodzenia w dorosłym życiu.