Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Srebrny medal w Mistrzostwach Powiatu Nauczycieli w Unihokeju

Dnia 10 stycznia 2014 roku w sali gimnastycznej przy Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Wejherowie odbyły się Mistrzostwa Nauczycieli Powiatu Wejherowskiego w Unihokeju. Do zawodów zgłosiło się sześć szkół.
Drużyny składały się z pięciu zawodników, przy czym w drużynie musiały grać minimum dwie zawodniczki. Zawody rozgrywane były w systemie „każdy z każdym„.
W składzie naszej drużyny znaleźli się Cezary Lewandowski, Maciej Syska, Adam Duda, Maciej Skok, Ewa Selke oraz Maria Maj–Roksz. W każdym meczu walka była emocjonująca. Nie obyło się bez obitych piszczeli i obdartych kolan. Niestety nie udało się nam obronić zeszłorocznego zwycięstwa, ale drugie miejsce też jest satysfakcjonujące.
Poniżej tabela ze wszystkimi wynikami
        Nazwa Szkoły     1         2         3         4         5         6      Bramki   Punkty   Miejsce
Niepubliczna Szkoła Rzemiosła X 0:2 3:0 1:2 1:4 2:2 7:10 3 IV
Kostkowo 2:0 X 4:2 3:0 3:0 3:2 15:4 10 I