Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Sukcesy w olimpiadach ekonomicznej, przedsiębiorczości
i geograficznej

Zakończyły się I etapy olimpiad, rok 2014 witamy wstępnymi sukcesami uczniów naszej szkoły. Do drugiego etapu Olimpiady Wiedzy Ekonomicznej organizowanej od 30 lat przez Polskie Towarzystwo Ekonomiczne awansował: Mateusz Czereda z III E. Do drugiego etapu Olimpiady Przedsiębiorczości organizowanej m.in. przez Szkołę Główną Handlową, awansowali: Sylwia Bobkowska i Maja Lubocka z II P oraz Kinga Wejer z I P i Mateusz Czereda z III E. Do drugiego etapu renomowanej Olimpiady Geograficznej, awansowały: Małgorzta Kołodzik i Aleksandra Labuda z III P.
Życzymy powodzenia w kolejnych etapach współzawodnictwa

Życzmy dalszych