Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Goethe Zertifikat B1

14 stycznia 2014 roku został przeprowadzony w naszej szkole przez Centrum Języków Obcych "INTERVERBUM" egzamin próbny z języka niemieckiego Goethe Zertifikat B1. Do testu, który od sierpnia 2013 ma nową formułę, przystąpiło 25 uczniów klasy 2e. Mogli oni sprawdzić swoje umiejętności językowe w 3 modułach: czytanie, słuchanie i pisanie. Wszystkim zdającym życzymy jak najlepszych wyników zarówno z egzaminu próbnego jak i tego właściwego, który odbędzie się już niedługo, 18 lutego 2014!

Życzmy sukcesów