Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat, w ciągu których nie tylko zorganizowaliśmy spotkania dawno niewidzianych kolegów bądź współpracowników, ale przede wszystkim poprzez doświadczenie, entuzjazm, a także możliwości materialne, wspieraliśmy obecny system edukacyjny . Systematycznie, poprzez organizację lub finansowanie dodatkowych kursów i szkoleń motywujemy młodzież do osiągania lepszych wyników w nauczaniu. Wspieramy szkolenie zawodowe. Jednocześnie ciągle dbamy o budowanie dobrej atmosfery w szkole i kultywowanie tradycji.

ZBiegiemNatury - Gdynia 26.01.2014 r.

Zimowa, mroźna aura przywitała uczestników czwartego biegu Grand Prix Trójmiasto "zBiegiemNatury" w Gdyni. Dodatkowa trudna, górzysta 5-cio kilometrowa trasa pokryta świeżym śniegiem dodawała uroku rywalizacji. Nie zabrakło tam również naszych uczniów: Łukasza Wiśniewskiego oraz Michała Greszty. Chłopaki dali z siebie wszystko i na metę przybiegli kolejno na ósmym i trzydziestym drugim miejscu. Pani Maria Maj – Roksz zajęła piątą lokatę wśród kobiet. Wystartowało 150 zawodników, w tym 44 kobiety. Następny bieg z cyklu już 2 marca.
Oto wyniki biegu:

Imie i Nazwisko Czas Miejsce w kat. Open Miejsce w kategorii wiekowej
Łukasz Wiśniewski
24:42 8 miejsce 8 miejsce
Michał Greszta
31:28 68 miejsce 32 miejsce
Maria Maj-Roksz
28:58 58 miejsce 4 miejsce

Gratulujemy

ZBiegiemNatury - Gdynia 26.01.2014 r. ZBiegiemNatury - Gdynia 26.01.2014 r. ZBiegiemNatury - Gdynia 26.01.2014 r. ZBiegiemNatury - Gdynia 26.01.2014 r. ZBiegiemNatury - Gdynia 26.01.2014 r. ZBiegiemNatury - Gdynia 26.01.2014 r. ZBiegiemNatury - Gdynia 26.01.2014 r. ZBiegiemNatury - Gdynia 26.01.2014 r.