Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Egzaminy zawodowe

W poniedziałek 23 czerwca 2013 r. o godzinie 12.00 dwudziestu ośmiu absolwentów (w zawodzie technik pojazdów samochodowych), siedemnastu (w zawodzie technik mechanik) oraz jeden (w zawodzie mechanik pojazdów samochodowych) przystąpiło do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe. W poniedziałek odbywał się egzamin teoretyczny natomiast we wtorek egzamin praktyczny dla mechanika a w środę i dla technika pojazdów samochodowych. Uczniowie z klas zawodowych egzaminy praktyczne będą odbywać od początku lipca w Gdańsku.

Egzaminy zawodowe Egzaminy zawodowe Egzaminy zawodowe Egzaminy zawodowe Egzaminy zawodowe Egzaminy zawodowe Egzaminy zawodowe Egzaminy zawodowe