Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Budowa hali warsztatowej

Terminy egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie

sesja styczniowa

Przypominamy naszym uczniom, którzy ukończyli Kwalifikacyjny Kurs Zawodowy M12, że w dniu 8 i 9 stycznia 2015 r. (czwartek i piątek) odbędzie się w naszej szkole egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie elektromechanik pojazdów samochodowych. W czwartek 8 stycznia 2015 r. o godzinie 12.00 odbędzie się egzamin teoretyczny (prosimy o przybycie pół godziny wcześniej).
Etap praktyczny odbędzie się w piątek 9 stycznia 2015 r. w trzech sesjach egzaminacyjnych. Pierwsza o godzinie 8.00 (przystępują panowie o nazwisku na literę D), druga o godzinie 12.00 (przystępują panowie o nazwisku na literę G) oraz trzecia o godzinie 16.00 (przystępują panowie o nazwisku na literę L i T)

Trzymamy za wszystkich kciuki i życzymy połamania pióra,
języka i czego tam jeszcze trzeba!!!

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.