Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Budowa hali warsztatowej             Drukuj artykuł

Bal dla dzieci

W sobotę, 17 stycznia 2015 r. szkoła stała otworem dla nieco młodszych niż zwykle. O 10-tej w sali 217 spotkały się wróżki, księżniczki, pszczółki, biedronka, Zorro, Pipi, żołnierz, tygrysek i inne bajkowe postacie, za które przebrane były dzieci nauczycieli „Samochodówki”.
Zabawę prowadzili animatorzy, którzy wcielali się w różne role. Były tańce z klownami, zabawa z Myszką Miki i występ Magika. W przerwie na wszystkich: i małych, i dużych czekał słodki poczęstunek. Tuż po nim dalsza zabawa, znowu tańce oraz wybór Króla i Królowej Balu. W końcu zjawił się ten, którego wszyscy wyczekiwali: Mikołaj! Dzięki niemu każde dziecko wróciło do domu nie tylko z super wrażeniami, ale i paczką pełną słodkości. Patrząc na uśmiech dzieci i zadowolenie ich rodziców, aż chce się powiedzieć: „Do zobaczenia za rok, mamy nadzieję!”
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.