Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Budowa hali warsztatowej             Drukuj artykuł

Grand Prix City Trail

18 stycznia 2015 r. w Gdyni odbyła się czwarta edycja Grand Prix City Trail (dawniej ZBiegiemNatury) - są to przełajowe zawody na dystansie 5 km z pięcioletnią historią. Zawody dla każdego - ścigaczy, amatorów aktywnego spędzania czasu i początkujących biegaczy.
Siedmioro przedstawicieli naszej szkoły wzięło udział w niedzielnych zawodach. Trasa biegu,która prowadziła leśnymi ścieżkami usłana była licznymi podbiegami. Piękna, słoneczna pogoda sprawiła, że wymagający przełaj stał się miłą, leśną przebieżką. Nasi zawodnicy zmęczeni, ale zadowoleni dobiegli do mety. Padł również rekord frekwencji trójmiejskich zawodów, ukończyło go 441 uczestników.
Cieszy nas fakt, że coraz więcej uczniów naszej szkoły chce brać udział w zawodach biegowych organizowanych w wolny dzień od zajęć. Świadczy to o rosnącej popularności tą dyscypliną sportu, która jest najprostszą formą aktywności fizycznej. Uczniowie rozumieją też, że w bieganiu nie chodzi o to, żeby być najlepszym, ale żeby wygrywać z samym sobą.
Poniżej wyniki naszych reprezentantów.

Imie i Nazwisko Czas Miejsce w kategorii wiekowej
Marcin Kołodziejski
21min 07s 4 miejsce
Maria Maj-Roksz
21min 08s 1 miejsce
Marta Topp
25min 07s 2 miejsce
Michał Mielewczyk
25min 08s 8 miejsce
Ewa Selke
25min 32s 6 miejsce
Agata Okroy
30min 03s 6 miejsce
Małgorzata Lange
30min 57s 7 miejsce
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.