Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Budowa hali warsztatowej             Drukuj artykuł

Matematyka? Dlaczego nie!

W środę 21 stycznia 2015 r. dwadzieścioro śmiałków przystąpiło do etapu szkolnego kolejnej edycji Pomorskiego Konkursu Matematycznego. Zmierzyli się z zadaniami logicznymi, geometrycznymi, algebraicznymi i zastosowaniem funkcji. Rok 2015 został na Pomorzu ogłoszony Rokiem Matematyki - wszystkim życzymy wytrwałości i samodyscypliny w zgłębianiu tajników królowej nauk, chęci podejmowania intelektualnych wyzwań i twórczego myślenia. Zaś uczestnikom konkursu życzymy znakomitych wyników i możliwości zmierzenia się z rówieśnikami w kolejnym etapie konkursu.

Matematyka? Dlaczego nie!
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.