Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Budowa hali warsztatowej             Drukuj artykuł

Mistrzostwa Powiatu Wejherowskiego w Unihokeju Dziewcząt

Konkurs fotograficzny “Baśniowy Świat”, którego organizatorem jest nasza szkoła wraz z WCK / Filharmonią Kaszubską trwa już od ponad miesiąca, a zakończenie nadsyłania prac nastąpi 31 marca 2015 o godzinie 24.00. Znaleźliśmy już kilka firm, które nasz konkurs zasponsorują, ale szukamy dalej. Patronat honorowy nad konkursem objęło Starostwo Powiatu Wejherowskiego oraz Prezydent Miasta Gdyni, a patronat mediany Radio Gdańsk oraz Pomorska Grupa Medialna, w której skład wchodzi Nadmorski24.pl, Twoja Telewizja Morska oraz Norda FM.
I właśnie 20 stycznia 2015 (wtorek) w godzinach porannych na żywo w specjalnym programie Norda FM oraz Twojej Telewizji Morskiej “ Śniadanie z Norda FM” opowiadali o tym konkursie Pani Anna Wilk - Dyrektor Zespołu Szkół Ponadgimnazjalych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie, a zarazem przewodnicząca Jury oraz Juliusz Żełudkowski - nauczyciel zawodu w klasach fototechnikum w naszej szkole. Rozmowa była bardzo ciekawa, ale nie w pełni wyczerpująca. Zapraszamy do obejrzenia filmiku, zajrzenia na stronę https://www.facebook.com/konkurs.basniowy.swiat oraz polubienia tej strony. Ale także i przede wszystkim zapraszamy do wysyłania na konkurs swoich prac Fotograficznych.

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.