Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Budowa hali warsztatowej             Drukuj artykuł

Poloneza czas zacząć

Dokładnie o godzinie 20:00, w piątek 23 stycznia 2015 r. w Hotelu GDYNIA rozpoczął się pierwszy dorosły bal młodzieży. O wyborze miejsca zadecydowali przyszli absolwenci szkoły oraz rodzice. Przed otwarciem balu przez panią dyrektor głos zabrali przedstawiciele uczniów oraz rodziców dziękując wychowawcom i nauczycielom za wkład wniesiony w ich przygotowanie do zbliżającego się egzaminu dojrzałości i dorosłego życia.
Dyrektor Anna Wilk nawiązała do pierwszych kroków w murach naszej szkoły przyszłych maturzystów, następnie życząc udanej zabawy przypomniała o pozostałych 100 dniach solidnej nauki i słowami "Poloneza czas zacząć" rozpoczęła zabawę.
Jak co roku każda klasa zaprezentowała swój własny,unikalny układ poloneza. Po obiedzie zaproszeni nauczyciele zatańczyli z uczniami walca. Tym samym bal zaczął się na dobre.
Didżej nie dawał młodzieży chwili wytchnienia. Nieustannie serwował największe hity polskiej oraz zagranicznej muzyki rozrywkowej. Uczniowie bawili się razem z nauczycielami tworząc taneczne kółka i wężyki. To była udana studniówka. Teraz pozostało przysiąść fałdów za biurkiem bo już ...za 100 dni MATURA... :)
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.